blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG headhunter47
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
HeadHunter47



E-maily 5. časť
pridal HeadHunter47 29.7. 2011 o 13:53



21. Farma

 

 

Inzerát:

Mám 18 rokov a hľadám si brigádu na leto. Je veľmi ťažké nájsť si robotu, ale proste ju potrebujem lebo si chcem kúpiť auto k ďalšiemu semestru. Môžem upratovať, starať sa o deti, dvíhať telefóny, dá sa povedať že spravím všetko pokiaľ mi za to zaplatia!!

Od Mika Andersona na ***********@***********.org
Čau

Videl som tvoj inzerát že si hľadáš robotu a myslím že by som pre teba niečo mal. Hľadám si asistentku na moju farmu na celé leto. Pracovala by si vonku. Daj mi vedieť či by si mala záujem.

Mike

Od Stephanie mne:


Ahoj Mike! Mám veľký záujem! Milujem zvieratká a kedysi som jazdila na koňoch takže na farme by sa mi určite páčilo! Čo by som teda mala robiť a kde je tá farma? Musí to byť blízko ********** aby ma moji rodičia mohli priviezť a zasa vyzdvihnúť.

Odo mňa Stephanie:


Stephanie,

Je to hneď vedľa **********. Rád počujem že si jazdila na koňoch, lebo s nimi budeš hlavne pracovať.

 

Na moju farmu privážajú všetky staré kone z ostatných fariem, kde ich už nepotrebujú. Problém je že zaberajú veľa miesta v mojej stajni, ktorú chcem prerobiť na garáž pre môj nový nákladiak. Z tohto dôvodu, kone musia ísť. Ako moja asistentka, mala by si na starosť zabíjanie týchto koní a vyhadzovanie ich do jazera za mojou farmou.

Mal som takú tú klincovačku na dobytok ktorou som ich dával dole, ale pokazila sa keď som s ňou chcel otvoriť sud piva. Pravdepodobne budeš musieť použiť moju brokovnicu. Niekedy nezomrú hneď keď ich trafíš a začnú úplne šalieť. Treba si ale zachovať chladnú hlavu a strieľať ďalej. Neboj sa, ukážem ti ako sa robí s brokovnicou keď nevieš ako sa používajú.

 

Potom si zoberieš moju motorovú pílu aby si rozrezala kone na menšie kusy ktoré budeš vládať priniesť pri jazero. Občas to môže byť trochu špinavé, tak by som odporúčal priniesť si nejaké veci na ktorých ti nezáleží alebo veci ktorým sa hodí červená farba.

Jazero nie je moje, je môjho suseda. Býva trochu nahnevaný keď ma vidí ako hádžem mŕtve kone do jeho jazera, takže sa vždy musíš uistiť či nie je niekde naokolo. Mám nejaké staré tehly ktorými môžeš zaťažiť kone aby sa nevyplavili a on ich neuvidel.

Mám veľa koní, a postarať sa o jedného zaberie asi hodinu a pol, takže by si mala o robotu postarané. Zaplatím ti 15$ za hodinu. Kedy môžeš začať?

Mike

 

Od Stephanie mne:

 

pane bože to je HROZNÉ! To je naozaj hnusné a choré!! Prečo nemôžeš tie úbohé kone jednoducho dať preč? Prepáč ale nebudem ti pomáhať s masakrovaním koní!!!!!

Odo mňa Stephanie:


Stephanie,

Mrzí ma že si trochu prekvapená, ale takto proste farmy fungujú. Nemôžeš dať staré kone preč, musíš ich zabiť. Trochu som nad tým rozmýšlal, a napadlo ma že keď nechceš robiť s motorovou pílou, môžeš použiť moju dodávku a tak ich priviezť pri jazero. Máš už vodičák? Keď nie, toto by si mala ako také skoré jazdy na cvičisku. Nechceš predsa prepásť takúto skvelú pracovnú príležitosť.

Mike

Od Stephanie mne:


Nie tak  farmy nefungujú, to len ty si CHORÝ! NEMÁM záujem.

Odo mňa Stephanie:

 

Stephanie, toto rozhodnutie oľutuješ jedného dňa keď si budeš zháňať skutočnú robotu. Myslím že by to vyzeralo skvele v tvojom životopise.

 

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

 

22. Umývačka Riadu


Inzerát:  

Potrebujem umývačku riadu, je jedno akej farby, pokiaľ funguje a nie je drahá. Mám nákladiak tak si ju môžem vyzdvihnúť. 

Odo mňa na ********@*********.org:

Dobrý deň! Volám Miguel, som dobrý pracovný umývačka riadu. Pracujem na Pizza Ricardo ako umývač riadu po dobu 5 rokov-ja vrchol umývačka riadu. Nechať riad veľmi čisté a lacný práca. Mám nie vodičký preukaz. Vy vyzdvihnúť, áno?

Miguel

Od Johna mne:

haha ja zháňam umývačku riadu ako stroj, nie človeka ktorý umýva riady. Ale ďakujem.

Odo mňa Johnovi:

Áno, ja umývať riad ako stroj ... ešte lepšie! Vy chcete, áno?

Od Johna mne:

Nie! Nechcem!

Chcem TOTO:



To sa volá umývačka riadu. Nepotrebujem porto rikánca ktorý umýva riady.

Odo mňa Johnovi:

Oh nieeeee, ja nie Puerto Říčan. Puerto Ričanci veľmi zlé umývači - bez pracovná morálka. Ja Mexičan - veľmi dobrá pracovný morálká! Ty žiadny strach, Miguel umyť všetok riad na čas s pýchou!

Je to vaša umývačka stroj? Používam umývadlo a mydlá, ale možno použiť aj stroje..

Miguel


Od Johna mne:

NIE kámo, ja chcem KÚPIŤ ten stroj. Neviem či sa to dá povedať jasnejšie. Ty mi nerozumieš, že?

Odo mňa Johnovi:

Žiadne starosti, nechám riad jasný čistota a lesklý!

Miguel

Od Johna mne:

kámo očividne máš problémy s čítaním slovenčiny. Tu máš, použil som prekladač:

NO QUIERO CONTRATARLE. QUIERO COMPRAR UNA APLICACIÓN DEL LAVAPLATOS.

comprende?

Odo mňa Johnovi:

que?

Od Johna mne:

Kurva, na čo sa vôbec obťažujem...

 

Jebem ťa

 

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

 

23. Väzni Deťom

 

Inzerát:

Hľadáme opatrovateľku:

Hľadáme zodpovedného a oddaného človeka aby sa nám postaral o deti cez týždeň. Potrebovali by sme vás od pondelku do piatku, od 7 rána do 4:30 večer. Napíšte mi na 
***********@comcast.net a môžeme sa porozprávať o plate. NEPÍŠTE MI POKIAĽ NEMÁTE ODPORÚČANIA

 

Odo mňa na **********@comcast.net:

Čauky! Stále hľadáte opatrovateľa?

Mike

Od **********@comcast.net Mne:

áno hľadáme. Prosím pošlite vaše info a napíšte aké máte skúsenosti.

Odo mňa na **********@comcast.net:

Viete, to nie som ja kto by mal záujem o tú prácu. Som vedúci rehabilitačného programu pre dobrých ľudí, ktorí sa snažia vrátiť sa do spoločnosti. Mal by som niekoľko kandidátov, o ktorých si myslím že by sa dokázali postarať o vaše deti. Pracovali by za oveľa menší plat ako profesionálna opatrovateľka, ale aj tak by odviedli profesionálnu robotu.

Mike

Od **********@comcast.net mne:

Aký druh rehabilitačného programu vediete? Zranení ľudia alebo niečo také? Keď hovoríte o drogovo závislých, tak na to zabudnite.


Odo mňa na **********@comcast.net:

V žiadnom prípade! Nebojte sa, nikdy by ma ani nenapadlo poslať drogovo závislých ľudí k vašim deťom. Sú to predsa deti!

 

Môj rehabilitačný program sa volá Väzni Deťom. Pomáhame bývalým väzňom dostať sa späť na správnu cestu v ich životoch. Dostanú tak druhú šancu ktorú si zaslúžia. Pomáhame im zažiť skutočnú radosť z práce s deťmi. Býva pre nich ťažké nájsť si prácu keď sú prepustení z basy, ale je to od nich vyžadované keď sú ešte v podmienke.

 

S našim programom sme zatiaľ mali veľa  úspechov. Väčšina našich klientov je extrémne spokojná s ich ex-väzňom. Aj napriek predsudkom, ktoré ľudia majú voči väzňom, v skutočnosti sú to naozaj milí a láskaví ľudia.

Mám dvoch potencionálnych klientov v blízkosti vášho domu ktoré by mali záujem. Tu je trocha o nich: 


Derek Schillinger - Derek má 43 rokov a je z väznice Delaware County. Práve ho prepustili po odpykaní si 17 rokov z 25 za dvojnásobnú vraždu tretieho stupňa. Derek sa rád smeje, číta a prechádza po pláži.

Timothy Beecher – Tim má 36 rokov, prepustený po odpykaní 12 rokov z 15 za ozbrojenú lúpež. Tima pustili za dobré správanie a je pripravený vrátiť sa do spoločnosti. Tim rád pracuje s deťmi, a má aj 6 vlastných detí s rôznymi ženami z troch štátov. Pred jeho pobytom v base bol kokaínový dealer. Vie veľa o ekonomike a biznise, a určite by vedel vaše deti aj veľa naučiť, zatiaľ čo ich bude strážiť.


Teším sa na prácu s vami. Dajte mi vedieť o koho by ste mali záujem a ja to vybavím s políciou.

Ďakujem!

Mike

Od **********@comcast.net mne:

wow, väzni deťom? To je tá najdebilnejšia vec akú som kedy počula!!! Kto by už len dovolil vrahovi starať sa mu o deti!

Odo mňa na **********@comcast.net:

Väzni Deťom je veľmi rešpektovaný program. Podľa toho čo hovoríte o vrahoch, mám pocit že nemáte záujem o Dereka. Ale pred tým ako ho úplne zrušíte, rád by som pripomenul že bol obvinený z vraždy tretieho stupňa, čo je tá najviac neškodná vražda.

Vraždy tretieho stupňa nie sú úmyselné, väčšinou sú to nehody. Rozprával som sa s Derekom, a povedal že toho chlapca nechcel zabiť, chcel mu iba ublížiť. Prosím dajte mu ešte šancu.


Keď nechcete aby sa vám staral o deti, chápem. Mám teda povedať Timovi že máte záujem o ňho?

Mike

Od **********@comcast.net mne:

Nechcem Tima, ani Dereka, ani žiadného iného blázna z ktorého sa snažíte spraviť opatrovateľa! Vrah je vrah, je jedno ako to podáte a teraz ma nechajte na pokoji!

Odo mňa na **********@comcast.net:

Už som povedal Timovi že má tú robotu. Nenúťte ma povedať mu teraz tieto zlé správy.

Odo mňa na **********@comcast.net:

Ste tam? Už to sú tri dni, a Tim chce vedieť kedy môže začať pracovať.


Odo mňa na **********@comcast.net:

Nuž, dúfam že ste šťastná. Musel som povedať Timovi že mu nedáte druhú šancu. Tim sa tak nahneval, že sa ma pokúsil prepichnúť bombičkovým perom. No a to bolo považované za násilný čin a poslali ho naspäť do basy aby si odsedel zvyšok jeho trestu. Doslova ste mu zničili život, po tom ako bol pripravený sa znovu vrátiť do spoločnosti. Ste hrozný človek.

Mike.

 

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

 

 

24. Psia Vražda

 

Inzerát:
predavam bielu toyotu camry, rocnik 1997. 146 000 mil, motor a prevodovka v dobrom stave. Ma za sebou mensi naraz, ukazany na fotkach.

 

Odo mňa na ***********@***********.org

Čau,

Dovoľ mi predstaviť sa. Volám sa Mike, a pred dvomi týždňami zrazilo môjho psa auto v Manayunku. Vodič ani nezastavil, a šoféroval bielu Toyotu Camry z roku 1997. Ľavá časť nárazníku presne tak isto ohnutá ako na tvojich fotkách. Myslel som si že vraha nikdy nenájdem, a zrazu vidím vrahove auto na predaj v Manayunku na *********! TVOJE!

O čo sa snažíš? Zbaviť sa dôkazov? Zabil si môjho 8 ročného psa a ani si nezastavil. Musel som povedať mojim deťom že ho už nikdy neuvidia. Teraz vyzerajú ako keby vovnútri zomreli, ako keby im zobrali dušu. A ani sa im nedivím.

 

Nedokážeme Skipa oživiť, ale chcem aby si prišiel ku mne, ospravedlnil sa mojim deťom a kúpil im nového psa. To je to najmenej čo môžeš spraviť.

 

Odpíš mi a dohodneme si čas.

- Mike

Od Dereka mne:

coze? Nezrazil som tvojho sprosteho psa...a ani ti ziadneho noveho nekupim.

Odo mňa Derekovi:

Nie je o čom, je jasné že si to bol ty. Auto ktoré zrazilo môjho psa je bez pochýb tvoje. Dokonca si pamätám tvoju nálepku Outer Banks na nárazníku keď si utekal, nechávajúc Skipa v krvavej kaluži v strede cesty.

 

Možno si bol opitý keď si to nepamätáš...? Ale to ťa nerobí o nič menej vinného.

Od Dereka mne:

to myslis kurva vazne??? nezrazil som ti psa!!! dokonca som aj volal mojej frajerke a vobec nevedela o com hovorim. mylis sa

Odo mňa Derekovi

Nie nemýlim. Má tvoja frajerka dlhé vlasy? Nevidel som moc vrahovu tvár, ale zozadu som videl dlhé vlasy ako zdrhali preč. Len som myslel že bola chlap kvôli jej obrovským ramenám.

Od Dereka mne:

ano ma dlhe vlasy ale nezrazila ti psa. kde sa to stalo?

Odo mňa Derekovi:

Vieš kde sa to stalo. Presne tu v Manayunku. Myslím že tvoja frajerka ťa klame. Rád by som sa s vami dvoma stretol a porozprával, aby som zistil kto z vás dvoch klame.

Od Dereka mne:

 

nie, to je kravina, nikto z nas ti nezrazil psa. je mi luto ze sa to stalo ale neni to moja vina.

Odo mňa Derekovi:

Prečo by ti to teda bolo lúto keď si to nespravil? Vyzerá to tak že sa cítiš vinný za vraždu môjho psa. Proste sa priznaj, urob správnu vec. Pre moje deti.

 

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

 

 

25. Klasiky z Detstva

 

Inzerát
Zháňam – DETSKÉ DVD
Filmy pre deti od 5 rokov a viac – chcem všetky nepotrebné DVD!

Odo mňa na *********@**********.org:

Ahoj!

 

Snažím sa zbaviť niekoľkých filmov ktoré mám odkedy som bol malý. Požičovne ich nechcú a bola by škoda len tak ich vyhodiť. Rád by som ich dal ľuďom ktorí ich dokážu oceniť. Dajte mi vedieť ak máte záujem.

Mike

Od Julie mne:

Mike – aké filmy máš a koľko by si za ne chcel?

Odo mňa Júlií:

Julia,

Tu je kompletný zoznam:

Alvin a Chipmunkovia
Aladin
Koláčiky Zozadu 2
Kráska a Zviera
Veľká Čierna Trojka
Fantasia
Konečne 18 a legálne
Leví Kráľ
Otroci na Matraci 3
Káčer Donald

Toy Story
Mokré Výstreky 5

Prosím ťa, daj mi vedieť ktoré chceš.

Díkes,

Mike

Od Julie mne:

Mike...niektoré názvy sú trochu nevhodné.

Odo mňa Julií

Julia,

Ktoré sú nevhodné?

Mike

Od Julie mne:

Ja myslím že vieš ktoré...

Odo mňa Julií:

Hovoríš o Fantasií? Viem, tiež som si myslel že to je film o vojne vo Vietname. Ale ubezpečujem ťa že to nemá nič spoločné s Áziou a je plne prístupný deťom. Jediný ďalší názov o ktorom si myslím že hovoríš je Leví Kráľ, ale myslím že si to len mýliš s filmom Kráľ Škorpión, násilný film s Dwayenom Johnsonom. Leví Kráľ síce má dospelácku tému, ale je to niečo úplne iné ako Kráľ Škorpión.

Dúfam že sme si to vyjasnili.

Mike

Od Julie mne:

Nie...vysvetli mi ako môžu byť tieto filmy pre deti??? Koláčiky zozadu 2, Veľká Čierna Trojka, Konečne 18 a Legálne, Otroci na Matraci 3, Mokré Výstreky 5. Pripadá mi to že sa chceš zbaviť svojej kolekcie porna.

Odo mňa Julií:

Pornografia? Aké nechutné obvinenie! Čo si myslíš že som za človeka? Máš naozaj zvrátenú myseľ, ak si myslíš, že tieto filmy sú pre dospelých.

 

Nikdy si o týchto filmoch nepočula? Kde si mala svoje detstvo? Nájdem ti o čom sú.

Koláčiky zozadu 2- Cindy, malé dievča s veľkými ambíciami sa rozhodne otvoriť si malú pekáreň v kuchyni svojich rodičov a predávať koláčiky deťom ktoré prídu k zadnému vchodu.

Cindy čoskoro zistí, že mať svoj vlastný biznis nie je také ľahké v tomto zábavnom príbehu o podnikaní.

Veľká Čierna Trojka - Barry, Billy a Bernie sú 3 roztomilé čierne medvedíky ktoré zažívajú úžasné dobrodružstvá na ceste ku sladkému medu.

Konečne 18 a Legálne – Príbeh mladej dievčiny z ktorej sa stane nezávislá žena.

Otroci na Matraci 3 – Tretia časť šokujúceho dokumentu o otroctve v matracovom priemysle krajín tretieho sveta.(Prístupné deťom, a podľa mňa povinnosť vzdelávať ich o skutočných svetových problémoch. Nikdy som si nekúpil zahraničný matrac po tom ako som videl tento dokument, otvoril mi oči.)

 

Mokré Výstreky 5 – Gang striekačov je späť v tejto milej rozprávke o skupinke veľrýb ktorá hľadá svojho dávno strateného otca v šírom oceáne plnom morských príšer.

Ešte raz, dúfam že sme si to vyjasnili.

Mike

Od Julie mne:

Teraz čakáš že uverím tomu že všetky tie filmy majú len nešťastné názvy? Pekný pokus.

Odo mňa Julií:

Je mi ľúto že sklamem tvoju zvrátenú myseľ, ale áno, sú to všetko filmy pre deti. Tak chceš ich alebo nie?

 

A mimochodom, práve som našiel ďalšie 3 filmy z kolekcie ktorú ponúkam:

 

Toy Story 2

James a veľká Broskyňka

Dvojitý prienik Walta Disneyho

Mike

Od Julie mne:

Okay, už mám toho dosť. Si blázon.

Odo mňa Julií:

Mysli na svoje deti, Julia. Vďaka tebe si nebudú môcť užiť tieto klasické filmy.

Od Julie mne:

Ťahaj do pekla.



Prístupov 6916
Kvalita článku
(93,6%) hlasov 14

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
E-maily 7. časť
[ 11.2.2013] (príspevkov 3)
E-maily 6. časť
[ 29.8.2012] (príspevkov 14)
E-maily 5. časť
[ 29.7.2011] (príspevkov 15)
E-maily 4. časť
[ 28.6.2011] (príspevkov 13)
E-maily 3. časť
[ 5.6.2011] (príspevkov 16)
E-maily 2. časť
[ 10.5.2011] (príspevkov 13)
E-maily 1. časť
[ 13.4.2011] (príspevkov 7)
Oh my gosh zombies 8. časť
[ 4.1.2011] (príspevkov 6)
Oh my gosh zombies 7. časť
[ 7.11.2010] (príspevkov 5)
Oh my gosh zombies 6. časť
[ 2.11.2010] (príspevkov 15)