blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG headhunter47
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
HeadHunter47



Sector event
pridal HeadHunter47 29.5. 2006 o 16:17

Tento deň si navždy zapamätám. Bol plný fajn ľudí, zábavy hlavne-hrania :) Vyhradil som si naň zvlášť blog aby sa nikto nemusel zbytočne hrabať v denníku ;-)


Vstal som o ôsmej a hodil fotky do PC aby plných 256Mb vo foťáku ostalo iba pre sector. Tento deň bude super. Viem to. Najedol som sa a odišiel na stanicu kde som sa stretol zo sabrem.  Odviezli sme sa do Bratislavy, najedli sa a počkali na DHA . Začalo pršať tak sme do TO-KA-ME prišli trošku mokrí. Keď sme ale dorazili,  vyjasilo sa a svietilo slniečko :) Pokukali sme sa po obchode a mali tam veľa pekných vecičiek. Zaujal ma Sonny z "Ja, robot." Keď event konečne začal, usadili sme sa a mňa zaujala, ale veľmi zaujala grafika XBoxu360. Som myslel že to je nejaký shit ale zistil som že PC zaostáva graficky za boxom.  Hral som Burnout (parádna grafika a hrateľnosť). Potom prišiel QuIT, Dest a Martinka :-) So všetkými som sa privítal a išli sme drtiť. Hrali sme DoA4 a je to Fuckt pecka.  Hrali sme aj ďalšie hry ale mená si nepamätám.  Zapáčila sa mi aj tá hra ktorú dal Rišo nahlas čo tam behal nejaký maník po snehu a strielal takého veľkého :-)


 Keď nám Rišo predstavil savera a redaktorov, DHA sa rozhodol že sa prihlási do turnaja keď je taká veľká šanca že vyhrá.  Prihlásil sa a boli nám predvedené hry v ktorých sa bude súťažiť. Ghost Recon so super grafikou ale blbým ovládaním. Neviem prečo ale mne sa strašne blbo mieri vo FPS na konzolách... Druhou predvedenou hrou bol Burnout. Hra, v ktorej ide hlavne o zábavu a nie o reálnosť. S takým cieľom by sa mohlo vyrábať aj viac hier. Treťou a zároveň poslednou predvedenou peckou  bol Dead or Alive 4.  spacejunker a beholder si to rozdali natvrdo (myslím v hre ;-)) a ukázali že aj oni sú iba ľudia so zmyslom pre srandu čo sa radi hrajú :-)


Tak a turnaj začal. Mne bolo pridelené číselko A5. Najprv sa hral GR. Už v tréningovom kole sa ukázalo že na to vôbec nie som. Opak ale bol pravdou. Keď sa išlo "naostro" všetkým som to natrel. Iba som behal a killoval všetko :-) najviac ma zabíjal A2 (QuIT ) a A6 (tušim Majkyx) Skončil som teda prvý s najväčším náskokom. Opačne to bolo v Burnoute. Kua prečo mi nikto nepovedal že mám byť prvý v preteku a nie narážať do všetkích??? :-)) Tu som skončil s najmenším počtom bodov. V DoA4 sa mi darilo asi dobre lebo som postúpil do semifinálovej šestky v ktorej bol Sabre,  DHA,  ja,  Michachal  pitchaman  a  ešte niekto.


Body sa vynulovali a začali sa znovu hrať predchádzajúce 3 hry.  Tu to bolo hroznééé. Cvičný pokus už nebol a v DoA4 som mal 2x0 :-( Burnout ale bol lepší. Už som konečne vedel že mám byť prvý v preteku :-)) Prvé kolo som síce mal zlé asi kvôli tomu že som sa moc snažil ale v duhom, keď mi to bolo jedno som mal 1. alebo 2. najlepší čas 3:13. Alebo 4:13 ?? V GR som bol rozhodnutý im to natrieť ako v prvom kole ale o5 som sa moc snažil. Navyše sa hralo iba 5 minút a skončil som posledný. Posledný aj zo semifinálovej šestky. Nevadíííí mám tričko SECTOR ktoré sa mi veľmi páááči :-) DHA skončil 4. a sabre 3. Gratulujem chlapci :)


Finále si rozdali michachal a pitchaman. A to pekne natvrdo v hre Fight Night : Round 3. Ako už QuIT spomínal vo svojom článku, Bojoval King Kong proti Chlpatej hrudi :-) Grafiku to malo perfektnú a atmosféra hry sa vyrovnala atmosfére v To-KA-ME. Po každom peknom zásahu bolo počuť povzbudzovanie, piskot a výkriky. Nedá mi nespomenúť Tarzana ktorý pri konci už liezol na nervy každému (mal sestry vo FN:R3 :-), "a aká je pointa??" )
    Po zdrvujúcom KO padol Pitchaman. Víťazom sa stal michachal so zlomenou rukou za čo mu patrí moja poklona. Zobral si DSko a my sme odišli. Na stanici sme sa najedli, odprevadili Miša na zastávku a išli domov....


Čo dodať na záver?? No asi len to, že podľa mňa sa  akcia viac než podarila a dúfam že sa čoskoro zopakuje v ešte lepšej atmosfére a s väčším počtom ľudí v turnaji ;-)

http://youtube.com/watch?v=AWA0TfCHwOQ  - Je2ry versus FENDI - DOA4; Je2ry versus Beholder - DOA4

http://www.sector.sk/clanok/23176/sector_event___resume.htm
 Saverove fotky
 je2ryho fotky
 Fendiho video
 Rišove fotky
 Quitov blog report



Hodnotenie:100%



Prístupov 7285
Kvalita článku
(70%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
E-maily 7. časť
[ 11.2.2013] (príspevkov 3)
E-maily 6. časť
[ 29.8.2012] (príspevkov 14)
E-maily 5. časť
[ 29.7.2011] (príspevkov 15)
E-maily 4. časť
[ 28.6.2011] (príspevkov 13)
E-maily 3. časť
[ 5.6.2011] (príspevkov 16)
E-maily 2. časť
[ 10.5.2011] (príspevkov 13)
E-maily 1. časť
[ 13.4.2011] (príspevkov 7)
Oh my gosh zombies 8. časť
[ 4.1.2011] (príspevkov 6)
Oh my gosh zombies 7. časť
[ 7.11.2010] (príspevkov 5)
Oh my gosh zombies 6. časť
[ 2.11.2010] (príspevkov 15)