blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG headhunter47
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
HeadHunter47



MMX
pridal HeadHunter47 1.9. 2008 o 17:46

---Previews---

Ako to vidí LG:
Tom Clancy’s RAINBOW MMX

Vývojári v „Red Storm“ sa dopočuli, že ľudia na celom šírom svete potrebujú nového hrdinu. Všetci sú už prejedení Sama Fishera, Solid Snakea a už ludí nebaví ani pozerať filmy s Chuckom Norrisom.
Vývojárom sa ale podarilo objaviť človeka, ktorý všetko prežil, všetko videl a všade bol. A tak už neostávalo nič iné len premenovať názov jednej slávnej hry na „RAINBOW MMX“ a môžeme sa určite pripraviť na dlhé hodiny zábavy...
Určite si každý kladie otázku, že kto to vlastne je ten hlavný hrdina tejto hry. Jeho meno vám radšej nepoviem, pretože už len z toho samotného ide strach ale poviem vám, že každý ho dobre pozná a každý ho ma veľmi rád ? . Nasledujúcim textom, v ktorom ale opíšem trošku samotnú hru, schopnosti postavy, atd vám určite vela napovedia. No ale keď vám nepomôže ani môj opis, tak sa určite oplatí prečítať posledné trojpísmenkové slovo v názve hry.
Začnem príbehom. Je rok 2022 a práve sa skončila 3. svetová vojna. Ľudstvo sa vracia takmer naspať do doby kamennej. Vládne chudoba, nepokoje atď. Jediné štastie je, že akákoľvek technická vymoženosť sa vytratila, takže ľudia sa môžu pozabíjať tak maximálne zemiakmi, hrablami alebo palicami.
Túto situáciu využije jeden jedíný človek... náš hrdina (btw... samozrejme záporneho charakteru), ktorý je odborníkom na tieto „ťažké zbrane“ sa rozhodol, že ovládne svet a spraví všetko po svojom. Nasadí si ponožku s dierou na hlavu, strčí do vrecka gumený nožík a striekaciu pištoľ (ammo do pištole ma až, až... studne naplnené vodou mu to všetko istia), zhotoví si tzv. „ZETOR MEGA-MACHINE“ a je pripravený do boja. Našťastie sa tomuto šialencovi rozhodlo vzoprieť niekoľko povstalcov, ktorí sa nazývajú SECTOR-áci. Oni jediní poznajú tajne zbrane tohto blázna a pod vedením armádneho generála LG-ho (ehm...prepáčte) sa ho pokúsia zastaviť. No... budú to mať ťažké.
Samotne hranie za nášho hrdinu ma byť brutálne návykové. Vývojari slubujú, že hrdina bude mať okrem vyššie spomínaných zbrani k dispozícií aj rozličné špeciálne pohyby ako hádzanie vedier do nepriateľov, rezanie nepriateľov pomocou kohútieho zobáku, vystreľovanie hnisu z akné priamo z tváre alebo pohyb tzv. „pohľad smrti“, kde si len vlastne hlavný hrdina dá dole ponožku z hlavy (dúfam, že to vtedy PC zostavy vydržia). Budete bojovať proti ľudom, ktorí na vás budú útočiť zrkadlami, šampónmi, nožnicami... budete prechádzať rozličné lokácie ako napr. „údolie traktorov“, “slepačie pásmo“... prejdete mnohé dediny, lesy, rieky, stodoly, atď ale neverím, žeby ste to nakoniec všetko neprekonali... veď ste predsa najdokonalejší človek na svete. Zvuková zložka ma byť vysoko kvalitná... budeme počuť krochkanie prasát, motory traktorov, cinkanie vidličiek, hrabli, atď... .
No čo povedať na záver ? Držím našemu zarastenému Pocahontas palce aby mu to s touto hrou vyšlo a aby ho ľudia poznali aspoň od Brna až po malú dedinku pri Prešove. Ďakujem za pozornosť.  SmOkE

 

 

Ako to vidí HeadHunter47:
Tom Clancy’s RAINBOW MMX

TAKE2 má pre nás prichystanú naozajstnú pecku. Je ňou nový Rainbow MMX, nová akčná strategická hra, kde sa pozrieme na vidiecky život mladého experta. Ako inšpiráciou by pre nás malo byť aj to, že hra je spravená podla skutočného príbehu, ktorý sa ešte stále odohráva a asi ani nikdy neskončí... Najväčšou novinkou by mali byť zbrane, ktoré neboli v takomto žánri ešte nikdy použité. V hre si zahádžeme vidlami, zastrielame pištolou (dúfam že to neuvidí otec =), a ešte nejaké MAČOTY a nože. Absolútnym BOOM by mal byť zbraňový editor. Tvorcovia sľúbili editor, v ktorom si pohybmi myšky sami nabrúsite nôž, a kto by nechcel otestovať ostrie vášho ručne urobeného noža? Hra bude lokalizovaná do češtiny, presnejšie "brnofského nářečí" takže budeme "střílet, házet a řezat". Vybavenie na misiu si samozrejme vyberiete tiež vy (mesto ako Mafia, GTA) takže čakajte honbu za zbraňami a výbavíčkom. Ako inak, predsa nebudeme loviť v baletných cvičkách, na to tu máme tržnicu a babičkin dom. Tá Vám občas upletie nejaký sveter a na tržnici si zase kúpite nejaké čierne tepláky, šálik, lyžiarske rukavice za 50kč... Misie by sa mali odohrávať vo vidieckom prostredí. Cieľom hry bude vlastne kradnúť dobytok. Niekedy budete musieť aj uspať prdom alebo uškrtiť vlasami animalguardov, a potom rýchlo kradnúť a kradnúť. Healthy sa budú dobíjať "shitpointami" ktoré budete získavať hádajte z čoho. Presne tak, jedno hovno Vám doplní 5 healthov + za shitpointy si potom nakúpite vybavenie (pozri interface). Toto sú zatial všetky informácie ktoré sa mi podarilo zistiť. Možno mojim kolegom sa toho nahromadilo viac, uvidíme.

 

 

Ako to vidí Andrei:
Tom Clancy’s RAINBOW MMX

Máme tu preview na nové pokračovanie Rainbow MMX od firmy Válov interactive m.F.c.K., ktoré posúva žáner vidlo-stealth akcie zase o krok dopredu. Hráte za postavu mladého vojaka/sedláka MMXa, ktorý bojuje so susednou dedinou o spoločné pole, čo vnáša do hry aj strategické prvky, ako ťažbu sena, za čo si môžete neskôr kupovať lepšie poľnohospodárske stroje, vynakladať financie na ich vývoj a neskôr si kúpiť lepšie stroje (povozy, neskôr traktory, pluh ...), alebo postaviť do poľa strašiaka ako obrannú vež, prípadne latrínu na dopĺňanie paliva a podobne. Popri tom ale spĺňate množstvo vidlo-stealth misií s vašim vojakom MMXom v rôznych prostrediach vidieka. Ocitnete sa napríklad v interiéroch, kde budete musieť naplniť válov pre prasatá bez toho aby ste stupili do všadeprítomných hovien, alebo v kravíne, kde budete musieť podojiť kravy v časovom limite tak aby si to ani oni nevšimli. Misie sa budú odohrávať aj v exteriéroch, ako vidiecky dvor, kde vás neustále ohrozovanie nadržaného negerského kohúta bude nútiť rozmýšľať ako sa dostať nepozorovane do kurína a ukradnúť vajcia spod oheň šľahajúcich korytnačiek. Ďalej stretnete aj NPC postavy, ktoré vás budú sprevádzať počas vášho ťaženia naprieč nebezpečnými humnami. Stretnete také tváre ako Vidloruký Edwar, Zombiu spod čerešne, Bezzzubú vílu čo vám vyfajčí aj päty i sedliacky gang násťročných criss-crossákov. Proti týmto nepriateľom budete mať k dispozícii široký arzenál zbraní od vidly-vyskakovačky, plochej lopaty na sneh, cez trojzubé vidly upgradovateľné na päťzubé vidly, až po ultimátne zbrane ako vedro plné ryže, senom navádzané hrable, alebo granáty v podobe kravských výkalov. Na konci tohto dobrodružstva sú možné dva konce, buď vyhráte pole a budete na ňom orať pre druhú dedinu, alebo pole vyhráte vy a budete orať pole pre seba. Výhrad je ku hre zatiaľ veľa, pochybujem, že to autori do vydania opravia. Hra je veľmi podpriemerná, pohyby hlavného hrdinu sú nekoordinované, stále robí iné veci ako by mal, jeho AI/IQ a okolia je na bode neskorej žatvy, grafika a jeho výzor predčí aj Blair Bitch. Zvuky dokonca v tejto hre niesú žiadne, našťastie, kto by chcel stále počúvať dedinský rozhlas a slépky na dvore. Určite neodporúčam žiadnym normálnym ľudom, len mentálne labilným a zaostalým ľudom so sklonom ku fotosyntéze.

 

 

---Other Stuff---

 

 

 MMX -> HeadHunter47
 ty posuk... som sa dnes od kamosa dozvedel ze som pekny    a    ze keby bol zenska ze by po mne isiel... ma nemohol viac  potesit

 

 

 matus_ace -> MMX
 mmx - ty puk ty vyzeras jak susedovho kona rit

 

 

MMX -> matus_ace
 btw tvoj sused ma kone? a ze kto je sedlak...

 

 

 

hlásim sa

 

ikony

 

-pribudli články Rainbow MMX-

 

 

-Profil-

 

 

 

Martin Mačo > xmm [4. 3. 2007 15:49:34]
co pouzivas moj nick?

 

XMM > Martin Mačo [4. 3. 2007 16:01:14]
ked zistim kto si budes lutovat ze si sa naucil zapnut pc


XMM > Martin Mačo [4. 3. 2007 16:02:44]
btw vies ze headhunter47 je najvacsi jebo na sectore?


Martin Mačo > XMM [4. 3. 2007 16:07:10]
chybaju ti tam ciarky


Martin Mačo > XMM [4. 3. 2007 16:07:46]
co je to ,,jebo" ? lebo som to nenasel v slovniku ani v cudzych slovach


XMM > Martin Mačo [4. 3. 2007 16:08:06]
ked uz tak v cudzich ty prvotriedna *****ina
http://www.jebo.com.cn/
alebo utfg aj ked taky retard ako ty asi nevie ani to... headhunter je ale kokooooot, ze?

 

Martin Mačo > XMM [4. 3. 2007 16:15:17]
utfg je co a hviezdicky nepoznam postar

 



Prístupov 5237
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
E-maily 7. časť
[ 11.2.2013] (príspevkov 3)
E-maily 6. časť
[ 29.8.2012] (príspevkov 14)
E-maily 5. časť
[ 29.7.2011] (príspevkov 15)
E-maily 4. časť
[ 28.6.2011] (príspevkov 13)
E-maily 3. časť
[ 5.6.2011] (príspevkov 16)
E-maily 2. časť
[ 10.5.2011] (príspevkov 13)
E-maily 1. časť
[ 13.4.2011] (príspevkov 7)
Oh my gosh zombies 8. časť
[ 4.1.2011] (príspevkov 6)
Oh my gosh zombies 7. časť
[ 7.11.2010] (príspevkov 5)
Oh my gosh zombies 6. časť
[ 2.11.2010] (príspevkov 15)