blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG headhunter47
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
HeadHunter47



Otvorenie MAXu
pridal HeadHunter47 3.12. 2006 o 0:41

Je 2.12. 2006. Nebudem to písať ako denník, ale ako udalosť ktorú som prežil, a berte to čiastočne ako varovanie, trochu ako pozvánku.
Takže na večer sme boli dohodnutí že sa pôjdeme pozrieť do dnes otvoreného nového nákupného centra MAX. Asi pred mesiacom som si tú budovu všimol prvýkrát, ani som nepostrehol že sa stavia a zrazu vidím po celom meste letáky "MAX, otvárame 2. decembra". Takže fajn, o program na sobotný večer máme postarané. Namiesto o štvrtej sme ale vyrazili o piatej. Cestou sme sa trochu pofotili. Už z diaľky na nás svietil transparent MAX, ktorý bol už v tento prvý deň dodrbaný a polka M nesvietila :-)) No tak sme prišli do vnútra. Hneď ma prekvapila úzka chodba, preplnená luďmi a asi 3 metrový Vianočný stromček ktorý bil do očú :-)  Usmial som sa a pokračovali sme v ceste. Húps, a je tu prvá križovatka....Kam teraz?! Ententičky, dva špendlíčky, vyletel čert z električky...pome doprava. Máme tu obchod s čižmami. Nestojíme, sú tu aj zaujímavejšie veci. Presklenená peknučká kaviareň, pekné parkety, sexy čašníčka....Pokračujeme ďalej, Dráčik, plný ludí, nestojíme aj keď som mal chuť na nejaké vilomeniny :-P Ďalej čínska reštaurácia, pukancový automat (50 Sk) ďalší obchod s čižmami. Narážame na druhú križovatku. wtf kam teraz?? Čert v električke už nie je.....serme na to. Pod vianočným vencom sa otáčame a smerujeme k eskalátoru (to je to pohyblivé schodisko ;-) ) Cestou obchádzame výťah, pred ktorým je rad ako keby v ňom rozdávali zlato, pričom samotná budova má 1 poschodie, no čo už pre niekoho krok na eskalátor je vela. Z hora pekný výhlad dole, stromčeky a vence sa zdajú byť malé. Vedla ďalší obchod s čižmami. Vedla pogoshop. Coming inside...Prvé čo si všimne každý n%b je lepkavá podlaha, No ja neviem čo na to vykotili ale podrážky sa vám naozaj lepia na podlaahu. Poteší velký výber topánok, väčšina pekných, na ceny som radšej nepozeral. "Keep going, sir" čo to  nevidím?? Obchod s hrami. Už po prvej minúte som si hovoril "wtf?!" V shope mali totálne staré hry, neviem či to bol támer alebo proste nebol kapitál, no niečo takéto som nevidel.....a tá reklama na VCS vyzerala tak pekne....skoro som umrel keď som videl v regále NHL 96. Asi najnovšia hra tam bola Just Cause (či jak sa to píše). Zato asi 10 krabíc rayman 3. Na rohu ďalšia pekná kaviareň, vedla niečo ako testovanie PS2, "bosorka" nejaká trápna čajovňa s prispatou starou predavačkou čo od dobroty nevie čo fetovať. CINEMAX sa volala ulička kde bolo samozrejme kino. A hneď 3. Bolo tam natlačené, asi niečo práve začínalo, no neviem to vstupné.....140 na dospelého mi  príde celkom dosť....Určite je to lepší zážitok ale zadara si môžem pozrieť film doma ešte skôr ako v kine....No, a blížime sa k záveru nášho "výletu". Vrátili sme sa na prízemie, pozreli v potravinách kde bola taká peekná strieška nad alkoholom a išlo sa preč. Polovica úvodného M stále nefunkčná a ideme domov so smiešanými pocitmi. Aspoň ja......

Plusy: dosť velké, pekné kaviarne, dobre využté miesto, narozdiel od CENTRA kde je polka pristoru iba sklad. Mínusy: na každom kroku čižmy, shitný shop s hrami, neprehladnosť, križovatky, bordel!



Prístupov 4721
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
E-maily 7. časť
[ 11.2.2013] (príspevkov 3)
E-maily 6. časť
[ 29.8.2012] (príspevkov 14)
E-maily 5. časť
[ 29.7.2011] (príspevkov 15)
E-maily 4. časť
[ 28.6.2011] (príspevkov 13)
E-maily 3. časť
[ 5.6.2011] (príspevkov 16)
E-maily 2. časť
[ 10.5.2011] (príspevkov 13)
E-maily 1. časť
[ 13.4.2011] (príspevkov 7)
Oh my gosh zombies 8. časť
[ 4.1.2011] (príspevkov 6)
Oh my gosh zombies 7. časť
[ 7.11.2010] (príspevkov 5)
Oh my gosh zombies 6. časť
[ 2.11.2010] (príspevkov 15)