blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG headhunter47
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
HeadHunter47



Bomb Boys
pridal HeadHunter47 26.10. 2005 o 19:58

update: všetko čo sa dočítate je už minulosť, nič z toho nerobím, vlastne celý bomb boys zanikol asi pred vyše rokom tak komenty typu "si decko sprosté" nepotrebujem čítať aj keď si vtedajšiu chybu uvedomujem. Pre ale zväčša pozitívne názory článok nechávam v blogu.

Mozno sa cudujete co je to Bomb Boys. Je to skupina chlapcov ktori robia zle a blbosti. Mozno Vam to pripomina siX-Treme ale nie je to tak. MY robime uplne iny druh zabavy. A to je vandalstvo a obcas aj nejake extremy. Zabava na ucet ineho. Moja zaluba.
1. den Pondelok :gggg gggg gggg čik. To bol moj budik. Vstanem s pocitom ako keby som isiel na popravu. Skoro. Idem do skoly.   Oblecem sa, spravim desiatu a idem na zastavku Kde ma uz caka clen Bomb Boysu Wado. To je ale cudne meno co? On je totiz arab ale je s nim sranda ako s normalnym slovakom. Ideme autobusom a ja mu hovorim co by sme mohli spravit aku tu zlotu viviest. On vystupi pri tescu (blah) ja idem dalej. Skolu opisovat nebudem lebo by to bolo zdlhave a nudne. Pridem domov. Idem na sector, s kazdym sa tu pohadam, (ahoj liam)  a idem von sk8ovat.  Nieco to posk8ujem a ked je tma tak idem za Ondrom a Andym (dalsi clenovia) , ked tiez sk8uju tak samozrejme nie. Ideme prec od nasich domovov aby sa o tom nerozkriko vsade a aby neboli problemy... Sme na durcanskej ulici. Len tak sa prechadzame a ONdro sa opyta ci nemam zapalky. Ptam sa ho cii fajci a on do vybuchu ze neee hahahaha. Ale nasli sme zapalky na zemi tak sme ich zobrali. Musim spomenut ze stale som nevedel o co ide. Ale o tom som sa rychlo dozvedel. Priblizili sme sa k bbaraku a vybrali sme si obet-jednu rodinu *******ovci. Ano to je ten co domna minule huboval ze sa mam naucit ollie... nuz, mirko, toto nebude len tak...Ondro mu stlacil zvoncek a strcil mu tam zapalku. A hybaaaaaaaj Schovat sa do kriku. Cakam, cakam, a nevijde to debil miro a nevytiahne to? To bolo smieeeechu este teraz ma boli brucho.
2.den Utorok. gggg gggg ggggg čik. Este horsie jak vcera. Dnes mame chemiu a ja nic neviem.... co uz. Na zastavke Wado nie je, asi ide autom... Dnes skolu spomeniem. A to chemiu. Mal som obbrovsky tusak ze ma ucka vyvola. Ale ja som bol pripraveny a pouzil som staru fintu co ma naucil spoluzak na zakladke (ahoj robo co nove?) ChemiKARKA napisala priklad a kto ho vypocita? No predsa MENO VYMAZANE. A tu je ten 3k. Hned ako povedala moje meno som zacal smrrkat do vreckovky. A ona sprosta: chory si? tak sed. ;) Jaky som bol rad? ale udrzal som vaznu a culu tvar. No nemal by som ist na herecku skolu??? Som doma. Hadam sa na sectore o ratingu a fotke. A zrazu mi vola Andy ze pod von mame super napad. A co by som nesiel? VYsiel som von a tesil som sa jak na vianoce. Pri smetaku tam bola stara xladnicka. Nazvali sme ju TRUHLA SMRTI. Prveho sme tam poxovali Andyho.Kotulame , pretacame a on sa iba smeje. Niet nad Andyho smiech. ( dont worry kid, this record will be to download soon)  Na rade je wado. Smola, on sa tam nezmesti. Tak ja. uf tu je ale smrad. tusim tu niekto zral syr. BUM BAAC TRESK PLESK! Au moja hlava. Ti karkovia ma pretocili na hlavu. ( dont worry kid, this record will be to download soon )  Ondro. toto bol odpal roku. jeho sme pretocili na dvere a kopali kopalo kopali... moja svalovka na bruchu nabrala novy dych.
3. den Streda: gggg gggg  gggg čik. ZABITE MA I HATE SCHOOL!!!! den ako kazdy iny, idem na zastavku do skoly (zas chemia ale dnes sa ani neopovazila ma vyvolat. ma stastie),inak  nuda, a je tu SECTOR!!! dnes to nebolo az take hrozne... nebolo vela hadok. Ideme von. Dnes sme si nasli inu zabavku. Velky smradlavy kontajner. Nanho sa obet postavila a bola roztlacena do kriku. Ja som nesiel. Strasne som sa bal takeho ostreho konaru. ALe isiel Andy. Toto bola haluz ( dont worry kid, this record will be to download soon) Andy velmi rad ukazuje svoju rit. Inak nebolo ani teraz. Naskoc, tlac, a let!!!  Super to bolo.
4. den aky ide? jaj sak stvrtok.: ggggg gggg gggg čik. Dnes sa mi ovela lepsie vstava. Dovod? neni chemia. Spravim desiatu a idem! Na zastavke stretam wada, hovorim ze dnes sa mi nechce nic robit, necham zahojit rany atd. A on ze tiez nepojde ma zajtra 8 hod. v skole. OK. skola nuda, dojdem domov....SHIT nemam kluce. Asi som nehal doma. Idem pre Ondra. Pozical mi dosku, nieco som pojazdil a isli sme robit zle. VIem nechcelo sa mi ale ani sme nevedeli ze nieco bude. iba on. zobral dve vajcia (nie tie svoje) a bum do okna. BUM do druheho. Dali sme si jeden sprint a bolo dobre. Dufam ze nikto z vass nebyva v nitre na chrenovej a na prizemi. LEbo niekomu takemu sme sa vysmrkali do opratych uterakov ;) bola haluz. ( dont worry kid, this record will be to download soon) Cestou domov sme sa len tak poflakovali a nasli sme telefonnu budku. A co tak odtrhnut plagat na budke a zalepit nim sluchatko? Isli sme dalj. A zrazu pocujem Ondrov radostny vykrik HOLAHEJ! Nasiel kecup pri smetaku a co neurobil ten karko? Polial nim cely telefon! Som sa smal jak hovado.
5.den piatok : gggg gggg gggg čik! jaaj jak dobre. dnes mame len 5 hodin... s usmevom spravim desiatu a idem na zastavku. Stretnem wada a hovorim co sme este spravili ked vcera odisiel. tiez sa smal jak kar skola pohoda. Zo skoly dojdem a idem skateovat do mesta. SUper dal som si heelflip z 2ky ( dont worry kid, this record will be to download soon) a este vela inych veci.Potom sme sa zastavili v meste kde sme videli spiaceho bezdomovca na lavicke, A preco mu nezakricat do ucha? Cestou domov sme sa este kukli na tu budku a smiechu sme sa nezdrzali. Vzdy ked ideme domov cez mesto na sk8och tak vykrikujeme STŘIIKEJ!!!! co je hlaska z nasho najoblubenejsieho filmu snowbordaci.
6.den sobota: nie nie nie dnes nebude gggg gggg gggg čik.Vstanem nieco zjem a idem za comp. SOm tu asi do 15:00 a idem von zask8ovat.Je tma a my ideme vyuzit rozkopavky ciest ktore tu boli. Chytime taku tu pneumatiku zaliatu v betone  s tyckou a prekotulame ju na cestu. Blokada aut. Tiez bola tona smiechu.  Tie tycky sme este zviazali takou cerveno bielou paskou. Niektori blbi tam proste zastavili otocili to a odisli (blbi rulezzz) a ini proste vystupili a odtlacili si to. A my sme  to dali na svoje miesto
7.den nedela: jaj jak neznasam nedele. zas sa ucit a zajtra este aj pisomka z elektrotechniky a strojnictva... :( co uz spravime. nazerem sa, idem za komp vypocujem si nejaku muzicku (good charlotte., simple plan)  a idem von asi o tretej. Ondro dostal napad ze by sme isli do mesta. Co by nee? Na A4ku sme napisali velkym KOPNI MA a isli sme k andyho mame do roboty. Tam sme to vytlacili na nalepkovy papier 5 krat a bolo. Na pesej zone sme AKOZE utekali a pritom sme do niekoho OMYLOM vraziili tak ze sme nanho nalepili nalepku. Potom sme uz   iba sadli na lavicku ( nikomu nebolo podozrive ze sa ponahlame sadnut si.  asi kvoli dobrym miestam :))  A  ludia s rovnakou vekovou kategoriou sa normalne kopali :))) hahahahah.

To je vse prateleee.
Vysvetlivky:  ( dont worry kid, this record will be to download soon) - videa alebo obrazky z natacania a fotenia budu ku stiahnutiu coskoro)



Prístupov 6645
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
E-maily 7. časť
[ 11.2.2013] (príspevkov 3)
E-maily 6. časť
[ 29.8.2012] (príspevkov 14)
E-maily 5. časť
[ 29.7.2011] (príspevkov 15)
E-maily 4. časť
[ 28.6.2011] (príspevkov 13)
E-maily 3. časť
[ 5.6.2011] (príspevkov 16)
E-maily 2. časť
[ 10.5.2011] (príspevkov 13)
E-maily 1. časť
[ 13.4.2011] (príspevkov 7)
Oh my gosh zombies 8. časť
[ 4.1.2011] (príspevkov 6)
Oh my gosh zombies 7. časť
[ 7.11.2010] (príspevkov 5)
Oh my gosh zombies 6. časť
[ 2.11.2010] (príspevkov 15)